Palvelumme

Perhe- ja jäämistöoikeus sekä rikosoikeus ovat erityisosaamisalaamme. Vankka ammattitaitomme kattaa myös lukuisia muita oikeudenaloja.

Perhe- ja jäämistöoikeus

+
  • Avioehto. Palveluihimme kuuluu avioehdon laadinta avioliittoa solmittaessa tai liiton aikana.
  • Edunvalvontavaltakirja. Palveluihimme kuuluu edunvalvontavaltakirjojen laadinta.
  • Lasten huolto. Lasten tapaaminen. Lasten elatus. Palveluihimme kuuluvat lasten huoltoa, tapaamista ja elatusta koskevissa asioissa avustaminen.
  • Ositus. Ositussopimus. Pesänjakaja. Palveluihimme kuuluu ositussopimuksen laadinta erotilanteissa tai puolison kuollessa. Mikäli ositusta ei saada sovinnollisesti tehtyä, käräjäoikeus voi hakemuksesta määrätä pesänjakajan toimittamaan osituksen. Toimimme säännöllisesti tuomiostuimen määräämänä pesänjakajana osituksissa.
  • Perukirja. Perunkirjoitus. Palveluihimme kuuluvat perukirjan laadinta ja perunkirjoitustilaisuuden järjestäminen.
  • Perinnönjako. Palveluihimme kuuluu perinnönjakosopimuksen laadinta. Mikäli perinnönjakoa ei saada sovinnollisesti tehtyä, käräjäoikeus voi hakemuksesta määrätä pesänselvittäjän ja -jakajan selvittämään kuolinpesän sekä toimittamaan perinnönjaon. Toimimme säännöllisesti tuomioistuimen määräämänä pesänselvittäjänä ja pesänjakajana kuolinpesissä.
  • Testamentti. Palveluihimme kuuluuvat testamentin laadinta sekä verosuunnittelu.

Rikosoikeus

+
  • Esitutkinta. Epäilty. Oikeudenkäynti. Vastaaja. Palveluihimme kuuluvat rikoksesta epäillyn avustaminen esitutkinnasta oikeudenkäyntiin.
  • Asianomistaja. Korvausvaatimukset. Palveluihimme kuuluvat rikoksen uhrin avustaminen esitutkinnassa, oikeudenkäynnissä ja vahingonkorvausvaatimusten laadinnassa sekä perinnässä.

Meillä on maine päämiehellemme rehellisenä toimistona, ja pidämme siitä kiinni: olipa kyseessä minkälainen tilanne tahansa, käymme sen läpi yhdessä asiakkaan kanssa, punnitsemme riskit ja kerromme erilaiset vaihtoehdot etenemiseen. Luottamus on tärkein työkalumme.

Selvitämme aina asiakkaan kanssa, onko hän oikeutettu maksuttomaan oikeudenkäyntiin tai onko hänellä oikeusturvavakuutus.

 

Varmaotteisia osaajia

Olipa kyseessä yksityisen ihmisen tai pk-yrityksen avuntarve, siviilioikeuden huoli tai rikosoikeuden tapaus, meiltä löytyy varmaotteinen osaaja tilannetta hoitamaan.

Tutustu meihin

Kiinnostuitko?

Sinun ei tarvitse tuntea lakipykäliä. Riittää, että osaat kertoa meille ongelman ja sen, millaiseen määränpäähän haluaisit päästä – me autamme sinua eteenpäin ja kerromme eri mahdollisuuksista.

Ota yhteyttä